ძიება


მიმდინარე ფილტრები:


ხელახალი ძიება
ფილტრებში დამატება:

ფილტრების გამოყენება ძიების შედეგების გასასუფთავებლად.


შედეგის ჩვენება 1- დან 3 – მდე სულ – 3.
  • წინა
  • 1
  • მომდევნო
მოძებნილი რესურსები:
წინასწარი
დათვალიერება
გამოცემის თარიღისათაურიავტორი / ავტორები
Disertacia.pdf.jpg2021ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლაქვარცხავა, გიორგი; სორდია, ელენე
Disertacia Ch.G..pdf.jpg2021მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებითტყემალაძე, გურამ; გოგოლი, გიული; ჭუმბურიძე, გოჩა
Disertacia Dz.S..pdf.jpg2021მზესუმზირას ადგილობრივი ნედლეულისაგან წარმოებული ზეთების რაფინირების ინოვაციური ტექნოლოგიის შემუშავებასირაძე, მანანა; ტყემალაძე, გურამ; ძნელაძე, სოფიო