ძიება
ფილტრებში დამატება:
ფილტრების გამოყენება ძიების შედეგების გასასუფთავებლად.
შედეგის ჩვენება 1- დან 3 – მდე სულ – 3.
- წინა
- 1
- მომდევნო
მოძებნილი რესურსები:
წინასწარი დათვალიერება | გამოცემის თარიღი | სათაური | ავტორი / ავტორები |
---|---|---|---|
2021 | ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა | ქვარცხავა, გიორგი; სორდია, ელენე | |
2021 | მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით | ტყემალაძე, გურამ; გოგოლი, გიული; ჭუმბურიძე, გოჩა | |
2021 | მზესუმზირას ადგილობრივი ნედლეულისაგან წარმოებული ზეთების რაფინირების ინოვაციური ტექნოლოგიის შემუშავება | სირაძე, მანანა; ტყემალაძე, გურამ; ძნელაძე, სოფიო |
მოძიება
მფლობელი
დოკუმენტის ტიპი
- 3 Thesis