ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/304260
სათაური: გუდის ყველის მომწიფებაში მონაწილე ბაქტერიების გამოყოფა და მათი პრობიოტიკული თვისებების საფუძველზე ახალი ტექნოლოგიების შემუშავება
ავტორები: საჩანელი, თამარ
საკვანძო სიტყვები: აგრარული მეცნიერებები
გუდის ყველი
გამოცემის თარიღი: 2019
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf2.57 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf297.41 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება